Verzending tussen de 2-7 werkdagen, uitgezonderd van alle schoolvakanties.

Workshop Muurcirkel maken

TIJDELIJK AANGEPAST TARIEF

Workshop Muurcirkels maken

€ 27,50 € 22,50
TIJDELIJK AANGEPAST TARIEF
TIJDELIJK AANGEPAST TARIEF

Workshop Muurcirkels maken

€ 27,50 € 22,50

Omschrijving

 

Zin in een creatief avondje? De trend van het moment zijn muurcirkels. Bij deze workshop ga je je eigen muurcirkel/wandcirkel maken door middel van verf, stiften en eventueel andere leuke dingen. Dus helemaal naar eigen wens en smaak te maken!

De 2 muurcirkels zijn 20 & 30 cm doorsnee. De muurcirkels kunnen niet op een standaard geplaatst worden. Ze moeten opgehangen worden of ze kunnen staand neergezet worden zoals op de foto afgebeeld. 

Van te voren kun je je eigen tekst door geven, maar je kunt ook teksten gebruiken die wij tijdens de workshop hebben klaar liggen.

 

Aantal personen is maximaal 6.

Mocht je met meerdere personen willen komen of heb je een eigen locatie stuur gerust een mail naar info@studiobymem.nl of via contact. Voor een eigen locatie breng ik reiskosten in rekening. 

 

Kosten

Normaal €27,50, nu tijdelijk €22,50! De prijs is incl. thee, koffie en wat lekkers.

Je kunt de workshop nu direct betalen, maar het mag ook na afloop van de afgenomen workshop gepint of contant afgerekend worden.

In geval van pinnen of contant afrekenen let op:

Geef bij het bestelproces aan, 'Gratis ophalen op in Menaldum (De Swingel 30)' en dan bij betaalmethode 'Betalen bij afhalen'.

 

Duur

Ongeveer 2 uur. 

 

Tijd & data

4 oktober 19.30-21.30 

12 oktober 19.30-21.30

26 oktober 19.30-21.30

 

Locatie

De Swingel 30 in Menaldum