Verzending tussen de 2-7 werkdagen, uitgezonderd van alle schoolvakanties.

Algemene voorwaarden

De hieronder vermelde algemene voorwaarden zijn geldig voor Studio By Mem.

 

info@studiobymem.nl

KVK nummer: 68277253

BTW nummer: NL001149163B37

 

Studio By Mem handelt onder de naam D&V Signing. 

 

Bestelling

Bij een bestelling aanvaardt u de algemene voorwaarden.

De algemene voorwaarden gaan in wanneer de betaling ontvangen is. Tenzij anders overeengekomen is.

Bestellingen die naar aanleiding van een geboortekaartje gemaakt dienen te worden, moeten via een scan worden verstuurd of de klant dient het geboortekaartje naar Studio By Mem te sturen.

Scant de klant het geboortekaartje zelf in, dan is Studio By Mem niet aansprakelijk voor een niet duidelijke opdruk of niet geheel juiste kleur (bijv. donkerder of juist lichter) van de opdruk op het bestelde product.

Kleuren kunnen soms iets afwijken van bijv. het geboortekaartje. Ze kunnen dan iets donkerder of juist lichter van kleur zijn.

 

Levertijd

De levertijd is tussen 2-7 werkdagen, uitgezonderd van alle schoolvakanties.

Heeft u ervoor gekozen om een gepersonaliseerd cadeau n.a.v. het geboortekaartje, trouwkaart of een ander kaartje te maken

en heeft u deze naar ons toegezonden per post, dan gaat de levertijd pas in wanneer het kaartje bij ons binnengekomen is.

Heeft u ervoor gekozen om voorbeelden toegestuurd te krijgen, dan kan de levertijd langer duren. 

Mocht u een bestelde artikel eerder nodig hebben, dan kunt u ten alle tijde contact opnemen via het bovenstaande email adres.

 

Prijzen en betalingen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. 

Betalingen dienen voldaan te worden via Ideal of contant bij afhaal. Ook kunt u sinds kort bij ons pinnen.

 

Verzenden

Verzendkosten zijn voor de consument.  Wij verzenden met GLS.

Studio By Mem is niet aansprakelijk voor het zoekraken, schade en/of verloren product die is toegebracht tijdens verzending.

 

Garantie en aansprakelijkheid

Studio By Mem garandeert niet dat de aan de klant geleverde zaken geen inbreuk maken op enig intellectueel en/of industrieel eigendomsrecht van derden en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid in geval van enige aanspraak van derden gebaseerd op de stelling dat met een door Studio By Mem geleverde zaak inbreuk wordt gemaakt op enig recht van een derde.

Studio By Mem is niet aansprakelijk voor:

 

– Niet juiste gegevens doorgegeven door de klant.

 – Onvolledige scan van het geboortekaartje, waardoor opdruk niet duidelijk is en waardoor mogelijk de kleur donkerder of lichter van kleur kan zijn.

– Slijtage.

– Verkeerd of onheelkundig gebruik.

– Beschadiging door opzet.

 

Retourzendingen

Mocht u niet tevreden zijn over het persoonlijk gemaakte product, meldt dit dan binnen 7 dagen nadat u het binnen heeft gekregen. Na de 7 dagen kunnen wij hier helaas niets meer aan doen. Producten die niet persoonlijk zijn gemaakt kunt u binnen 14 dagen retourneren. In beide gevallen geldt dat het product dient ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Bij alle retourneringen geldt, dat wij het product teruggezonden willen hebben.

 U dient het artikel ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking terug te sturen. Het orderbedrag wordt binnen 10 werkdagen, na ontvangst van de producten, teruggestort op uw rekening. Dit geldt niet als u een ander product toegezonden wilt krijgen.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor u als klant. Studio By Mem stelt zich niet aansprakelijk voor schade/zoekraken voor het terugzenden van het product. 

 

Herroepingrecht

Omdat de door Studio By Mem de gemaakte producten persoonlijk gemaakt worden geldt er geen herroepingrecht en kunnen producten niet geretourneerd worden. Mocht u niet tevreden zijn over het persoonlijk gemaakte product, meldt dit dan binnen 7 dagen nadat u het binnen heeft gekregen. Na de 7 dagen kunnen wij hier helaas niets meer aan doen. Echter gaat het om een artikel dat niet persoonlijk gemaakt is, dus zonder bedrukking, dan kunt u dit binnen 14 dagen retour sturen met de originele orderbevestiging en vermelding van het ordernummer. U dient het artikel ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking terug te sturen. Het orderbedrag wordt binnen 10 werkdagen, na ontvangst van de producten, teruggestort op uw rekening. .De verzendkosten van de retourzending zijn voor u als klant. Studio By Mem stelt zich niet aansprakelijk voor schade/zoekraken voor het terugzenden van het product. 

 

Klachten

Bent u niet tevreden over een product en heeft niets te maken met de onderwerpen bij punt 5, neem dan zo snel mogelijk contact op met Studio By Mem per mail.

info@studiobymem.nl

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.