Verzending tussen de 2-7 werkdagen, uitgezonderd van alle schoolvakanties.


Aanleveringsinformatie

Hierbij een korte instructie over het aanleveren van foto('s), geboortekaartje, trouwkaart of ander (persoonlijk) kaartje.

Wij streven ernaar om een product zo goed mogelijk passend bij bijvoorbeeld een geboortekaartje te krijgen (qua kleur).

Echter kan het soms zo zijn dat een opdruk iets donkerder of juist lichter uitvalt. Dit kunnen wij soms niet voorkomen. 

Ook wanneer u het geboortekaartje, trouwkaart of andere kaart zelf inscand, bestaat de mogelijkheid dat de kleuren op het bestelde product donkerder of juist lichter uitvallen.

Studio By Mem is hiervoor niet aansprakelijk te stellen. 

De foto's, geboortekaartjes, trouwkaarten of andere kaart dienen op hoge resolutie te zijn, anders kan ik niet garanderen dat de opdruk duidelijk wordt.

Foto’s dienen rechtstreeks van uw telefoon af te komen. Foto’s die via whats app naar u toe gezonden zijn, kunnen niet in behandeling worden genomen. Dit omdat de foto('s) dan niet duidelijk op het product verwerkt kan worden.

Geboortekaartjes, trouwkaarten of andere (persoonlijke) kaarten dienen op hoge resolutie ingescand te worden. Een foto gemaakt van een geboortekaartje, trouwkaart of andere kaart het liefst niet. Want ook hierbij geldt dat de opdruk dan niet duidelijk wordt of dat kleuren niet juist zichtbaar zijn (te donker of te licht).

Uiteraard is het ook mogelijk om de kaart naar ons toe te zenden naar het volgende adres (dit heeft onze voorkeur):

 

Studio By Mem

De Swingel 30

9036 PG Menaldum

 

Heeft u nog vragen over het aanleveren van foto's, geboortekaartjes, trouwkaarten of andere persoonlijk kaarten, stel ze gerust via info@studiobymem.nl 

of via het contactformulier.